Jouw laatste kans op een prachtige vrijstaande woning | Reesvelt, Reeuwijk

Duurzaamheid

Aan de rand van Reeuwijk wordt het nieuwbouwproject Reesvelt gerealiseerd. Van de 53 gasloze woningen in authentieke jaren ’20 en ’30 stijl is nog slechts 1 vrijstaande villa beschikbaar! Bekijk hier de kenmerken van deze villa.

De laatste beschikbare villa (bouwnummer 51) ligt direct aan het water en heeft een tuin op het zuiden. Een ideale plek om van een zomerse dag te genieten! Met een woonoppervlakte van ongeveer 193 m² is deze woning heel royaal! De villa beschikt over een woningbrede leefkeuken en 4 grote slaapkamers op de eerste verdieping. Verder is er vloerverwarming en (beperkte) vloerkoeling op de begane grond en eerste verdieping. Voor de ruime zolderverdieping zijn diverse indelingsvarianten mogelijk. Ook de rest van het huis kun je aanpassen aan jouw woonwensen met diverse optie- en uitbreidingsmogelijkheden. De koopsom voor deze villa bedraagt € 740.000 v.o.n.
 
Wonen in Reesvelt bied je het beste van twee werelden. Het polderlandschap rondom Reeuwijk is prachtig en met de fiets ben je binnen een paar minuten bij de Reeuwijkse plassen. Tegelijkertijd rijd je binnen 5 minuten op de A12 en ben je dus zo in Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Ben je enthousiast? De verkopend makelaar kan je nog veel meer vertellen over deze laatste woning en over dit populaire nieuwbouwproject. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Ontwikkelaar

Makelaar