Kom 11 januari a.s. naar de start verkoop | Reesvelt, Reeuwijk-Dorp

Duurzaamheid

Op een prachtige locatie aan de rand van Reeuwijk-Dorp worden 53 gasloze woningen gebouwd in chique jaren ’20 en ’30 stijl. Ben jij op zoek naar een rustig gelegen woning in de buurt van Gouda? Kom dan a.s. zaterdag naar de start verkoop van Reesvelt.

Wonen in Reesvelt bied je het beste van twee werelden. Het polderlandschap rondom Reeuwijk-Dorp is prachtig en met de fiets ben je binnen een paar minuten bij de Reeuwijkse plassen. Tegelijkertijd rijd je binnen 5 minuten op de A12 en ben je dus zo in Gouda, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Het woningaanbod in nieuwbouwproject Reesvelt is zeer divers. Er komen 29 rijwoningen die variëren in oppervlakte. Daarnaast omvat het plan 12 tweekappers, in een kleinere en grotere variant. De overige 12 woningen zijn luxe vrijstaande villa’s, uitgevoerd in 2 variaties. Het ene type wordt voorzien van houten makelaars in de topgevels en mooie overstekken. Kenmerkend voor het andere type zijn de raampartijen met luiken en grote dubbele ramen tot op de grond. Verder heb je bij elke woning de mogelijkheid om deze aan te passen naar jouw woonwensen. Denk hierbij aan het realiseren van een extra slaapkamer op zolder, een erker of een dakkapel.

Op zaterdag 11 januari a.s. gaat de verkoop van Reesvelt van start. Je bent tussen 11:00 en 13:00 uur welkom in Gasterij Vergeer, Dorpsweg 32 te Reeuwijk. Vanaf dat moment is alle verkoopdocumentatie beschikbaar. Zien we je dan?

Ontwikkelaar

Makelaar