Start verkoop 11 januari a.s. | Reesvelt, Reeuwijk-Dorp

Duurzaamheid

Reesvelt: 53 gasloze woningen in chique jaren ’20 en ’30 stijl, aan de rand van Reeuwijk-Dorp, rustig gelegen maar met alle stadse voorzieningen binnen handbereik. Geïnteresseerd? Zaterdag 11 januari 2020 is de start verkoop!    

 Het woningaanbod in Reesvelt is zeer divers. Er komen 29 rijwoningen die variëren in oppervlakte. Daarnaast omvat het plan 12 tweekappers, in een kleinere en grotere variant. De overige 12 woningen zijn luxe vrijstaande villa’s, uitgevoerd in 2 variaties. Het ene type wordt voorzien van houten makelaars in de topgevels en mooie overstekken. Kenmerkend voor het andere type zijn de raampartijen met luiken en grote dubbele ramen tot op de grond. Verder heb je bij elke woning de mogelijkheid om deze aan te passen naar jouw woonwensen. Denk hierbij aan het realiseren van een extra slaapkamer op zolder, een erker of een dakkapel.

Wonen in Reesvelt bied je het beste van twee werelden. Het polderlandschap rondom Reeuwijk-Dorp is prachtig en met de fiets ben je binnen een paar minuten bij de Reeuwijkse plassen. Tegelijkertijd rijd je binnen 5 minuten op de A12 en ben je dus zo in Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Zie jij jezelf wel wonen in Reesvelt? Schrijf je dan op zaterdag 11 januari vanaf 11:00 uur digitaal in, of kom tussen 11:00 en 13:00 uur naar de start verkoop in Gasterij Vergeer in Reeuwijk. 

Ontwikkelaar

Makelaar